Sluiten

Categorieën

Filters

  Alternatief stalen deur

  Zoek jij een alternatief stalen deur? Wij bieden de binnendeur staal look in ons aanbod. Deze deuren dienen als een alternatief stalen deur. De zwarte houten deuren hebben de industriële look van de stalen deuren, echter zijn deze compleet van HDF hout dat is voorgelakt in zwart. Deze alternatief stalen deur is een stuk goedkoper als de echte stalen deur en daarnaast zijn de binnendeuren ook nog eens van topkwaliteit van het merk Austria deuren serie Nero Legno (zie bijvoorbeeld Nero Legno Chiari). Austria deuren biedt 12 jaar garantie op de Nero Legno serie (de serie van de alternatief stalen deur).

  Zwarte binnendeuren banner

  Alternatief stalen deur op maat

  Wij hebben ook de zwarte deuren van hout (alternatief stalen deur) op maat. Wanneer je kiest voor maatwerk, vraag je een offerte aan. Wij bieden helaas de alternatief stalen deur (deur industrieel) op maat niet online aan. Wanneer je een offerte aanvraagt, stellen we een offerte op maat voor je op en streven wij erna om deze binnen 1 werkdag te verwerken. De offerte is uiteraard compleet vrijblijvend. De alternatief stalen deur, zwarte hout deur, wordt compleet naar maat op de centimeter nauwkeurig voor je verwerkt met de gewenste zwart deurbeslag. De levertijd van een maatwerk deur is wel een stuk langer als de standaard deuren. De levertijd van de deuren op voorraad is 2-4 werkdagen. Wanneer je kiest voor maatwerk is het 3-4 weken.

  Bezoek onze showroom

  Wil je ons alternatief stalen deur in het echt bekijken? Geen probleem! Twijfel niet langer en kom eens langs in onze showroom te Venlo waar we de alternatief stalen deur hebben gepresenteerd. Onze showroom medewerkers hebben verstand van zaken en kunnen je dan ook optimaal op maat adviseren over het kiezen van de juiste deuren in ons assortiment. De staal look deuren is bij ons tentoongesteld als een dubbele deur. Deze deur is leverbaar in allerlei stijlen en vormen. Kom jij binnenkort onze showroom te Venlo bezoeken? Wacht niet langer en kom langs in onze showroom in Venlo. 6 dagen per week geopend en gratis parkeren!