Sluiten

Categorieën

Filters

  Binnendeuren op maat

  Binnendeuren op maat bestel je wanneer de opening waar je de binnendeuren wilt plaatsen niet overeenkomt met onze ‘standaard’ maten. Je kunt de binnendeuren op maat bij ons met een offerte aanvragen. Online hebben we in iedere deur die op maatwerk leverbaar is, een offerteformulier. Wanneer je deze offerteformulier invult, krijg je vanuit ons een binnendeur op maat offerte aangereikt. Uiteraard is de offerte binnendeuren op maat compleet vrijblijvend en streven wij erna om deze z.s.m. aan je uit te leveren. Wacht dus niet langer en ga een offerte aanvragen.

  Zwarte binnendeuren banner

  Binnendeuren op maat op de millimeter nauwkeurig

  Wanneer je een offerte aanvraag voor de binnendeuren op maat, kun je een maat doorgeven op de millimeter nauwkeurig. Wanneer je deze maat doorgeeft, wordt deze ook op de millimeter nauwkeurig voor je verwerkt. Echter is dit niet het enigste wat je kunt kiezen. Je kunt bijvoorbeeld ook kiezen of je een slot wilt toepassen zodat wij deze voor je kunnen voorbereiden en kun je ook kiezen of je een kozijn wilt mee bestellen die aansluit op de binnendeuren op maat die jij hebt samengesteld. De Austria binnendeuren op maat zijn de enige deuren die wij op maat aanbieden. Wanneer je voordeuren of buitendeuren wilt gaan toepassen kun je alleen kiezen voor de standaard maten die leverbaar zijn.

  Bezoek onze showroom

  Naast online een offerte aanvraag door onze offerteformulier in te vullen, kun je er ook voor kiezen om onze showroom in Venlo te bezoeken. Daar kunnen onze medewerkers jouw optimaal op maat adviseren en informeren over het toepassen van de juiste binnendeuren op maat. Ook stellen we direct een offerte voor de luxe binnendeuren op maat voor je op. We bespreken - onder het genot van een kop koffie - de wensen voor de moderne binnendeuren en aan de hand van die gegevens stellen we een offerte op. Onze showroom is 6 dagen in de week geopend zonder afspraak. Loop naar binnen en onze klantenservice helpt je graag met het kiezen van de juiste binnendeuren op maat. Wij hebben opdekdeuren als zowel binnendeuren stomp in ons aanbod. De binnendeuren zijn toe te passen als een slaapkamer deur, woonkamer deur en badkamerdeuren.

  Manage cookies