Sluiten

Categorieën

Filters

  Schuifdeuren op maat

  Schuifdeuren op maat zijn bij ons leverbaar tegen de scherpste prijzen en van de beste kwaliteit. Vraag online een offerte aan en je krijgt direct een prijs van de schuifdeuren op maat. De schuifdeuren op maat hebben we helaas niet online staan. Je vult in het offerteformulier jouw naam en adresgegevens in. Vervolgens geef je het formaat aan van de gewenste schuifdeuren binnen en daarna kies je de opties die je wilt toevoegen aan je schuifdeuren op maat. Wanneer je alleen opties hebt doorlopen, en je hebt de formulier verzonden, gaan wij aan de slag met het verwerken van je offerte. Wij streven erna om jouw offerte binnen 24 uur te verwerken.

  Schuifdeuren banner

  Schuifdeuren op maat voor binnen

  De schuifdeuren op maat die wij leveren zijn uitsluitend de schuifdeuren voor binnen. Deze binnendeuren die leverbaar zijn als houten schuifdeur zijn alleen van het merk Austria deuren en zijn industriële deuren. De industriële look is tegenwoordig erg populair en men kiest er dan ook steeds vaker voor om de schuifdeuren op maat te bestellen met deze unieke look. In ons aanbod bieden we uitsluitend deze industriële zwarte deuren op maat aan. De rest van ons aanbod is niet op maat leverbaar. Naast online het offerteformulier invullen, kun je er ook voor kiezen om onze showroom te bezoeken waar we ook graag een offerte voor je uitdraaien. Onze showroom is gevestigd in Venlo en is 6 dagen per week te bezoeken.

  Showroom in Venlo

  In onze showroom te Venlo hebben helaas niet de schuifdeuren gepresenteerd. Echter kun je wel de dubbele deuren bekijken. De dubbele deur die gepresenteerd staat, is gewoon te leveren als industriële schuifdeur. Het enige wat er veranderd is dat je er een "swipe" systeem bij de deur krijgt geleverd. In onze showroom hebben we meer dan alleen deuren gepresenteerd omdat wij 12 webwinkels hebben (allemaal deel van Store33 B.V.). Je kunt onze showroom 6 dagen per week bezoeken zonder een afspraak te maken. Wanneer je naar binnenloopt, adviseren en informeren we je graag en stellen we uiteraard een offerte voor je op. Kom jij schuifdeuren op maat bekijken of ga je direct schuifdeuren kopen op Store33.nl?