Sluiten

Categorieën

Filters

  Austria | Renov8 Ecosy Ombouwkozijn Wit Gegrond tbv stompe binnendeuren

  €289,95

  Levertijd: 3-5 werkdagen

  Austria Renov8 Ecosy ombouwkozijn gegrond wit is ideaal geschikt voor degene wie zijn huidige stalen kozijn wilt gaan vervangen. Het kozijn is geschikt voor stompe binnen deuren en bestaat uit twee deurstijlen, een bovendorpel en zijn voorzien van 89x89 o... Toon meer
  2 variaties Wit zonder Bovenlicht
  • Kom langs in onze showroom
  • Betaal met iDeal of deels onder rembours
  • 14 dagen bedenktijd

  Productomschrijving

  Austria Renov8 Ecosy ombouwkozijn gegrond wit is ideaal geschikt voor degene wie zijn huidige stalen kozijn wilt gaan vervangen. Het kozijn is geschikt voor stompe binnen deuren en bestaat uit twee deurstijlen, een bovendorpel en zijn voorzien van 89x89 of Swing inkrozingen. Zodoende verwerk je eenvoudig de gewenste scharnieren op de juiste positie. Let op: de Swing inkrozingen zijn alleen verkrijgbaar bij 231,5 centimeter hoogte kozijn. Het kozijn is vervaardigd uit massief FCS gekeurd hout en is de architraaf voorzien van een MDF toplaag. Toelichting architraaf: lijst op of om het kozijn, welke eventuele scheuren of breuk op te vangen en dient als een sierlijst. Het kozijn is geschikt voor te verwerken bij een muurdikte van 7 centimeter of 10 centimeter waarbij een speling van 10 millimeter is toe te passen. Het kozijn wordt inclusief montagemateriaal geleverd en verwerkt je het kozijn als een soort "bouwpakket" dat passende is voor je stompe binnendeur. Eventueel zijn de kozijnstijlen en bovendorpel naar wens in te korten. Heb je een smallere binnendeur dan 73 centimeter? Dan dien je altijd de bovendorpel in te korten, wegens de smalste maatvoering 73 centimeter bedraagt. 

  Let op: het betreft een renovatie kozijn welke uit losse onderdelen bestaat en geen maatwerk kozijn is. De deurstijlen en bovendorpel zijn passende voor de gekozen binnen deur.

  Let op: bij de verwerking van een dubbele binnendeur selecteer je de bovendorpel van 200 centimeter en maak je deze zelf op gewenste maatvoering oftewel op basis van je gekozen deurafmeting van de dubbele deuren.

  Toon meer

  Manage cookies