Sluiten

Categorieën

Filters

  Austria | Verdekte scharnieren Swing VS-19 set van 3 stuks

  €109,95

  Levertijd: 3-5 werkdagen

  Austra Swing VS-19 scharnieren verwerk je verdekt in je deur en kozijnstijl. Geschikt voor houten binnendeuren met een deurdikte van 3,8 tot 4,4 centimeter. De scharnieren zijn niet zichtbaar als je binnendeur geslot is. Ons advies is om bij een deur hoog... Toon meer
  4 variaties Wit
  • Kom langs in onze showroom
  • Betaal met iDeal of deels onder rembours
  • 14 dagen bedenktijd

  Productomschrijving

  Austra Swing VS-19 scharnieren verwerk je verdekt in je deur en kozijnstijl. Geschikt voor houten binnendeuren met een deurdikte van 3,8 tot 4,4 centimeter. De scharnieren zijn niet zichtbaar als je binnendeur geslot is. Ons advies is om bij een deur hoogte van 201,5 en 211,5 centimeter in totaal drie scharnieren toe te passen. Heb je een hoogte van 231,5 tot 260 centimeter pas dan gelieve vier scharnieren toe op je binnendeur. De Swing scharnieren zijn leverbaar in de kleuren; staal-look, wit, zwart en mat chroom. Ideaal te combineren met een magneetslot, waarbij geen zichtbare sluitplaat, voor een subliem eindresultaat.

  Let op: Vergeet niet de freesmal voor de verdekte scharnieren mee te bestellen. Deze heb je namelijk benodigd op je swing scharnieren op de juiste positie in de deur en kozijnstijl te frezen.

  Toon meer

  Manage cookies