Sluiten

Categorieën

Filters
  Donderdag 25 Januari 2024

  Nu ook Hörmann deuren op Deuren33.nl!

  Het is voor ons van groot belang om hoogwaardige deuren aan te bieden in ons assortiment. Het proces van het selecteren van de juiste partners om mee samen te werken wordt zorgvuldig uitgevoerd, zodat jij alleen het allerbeste in huis krijgt. Met een betrouwbare partner als Hörmann zijn we ervan verzekerd dat we jou alleen de beste deuren kunnen aanbieden tegen de scherpste prijzen. Hörmann begon als een familiebedrijf in Duitsland en is nu uitgegroeid tot 's werelds op twee na grootste deurenfabrikant. Benieuwd naar welke deuren we aanbieden en welke deuren je binnenkort in ons assortiment kunt verwachten? We vertellen je graag meer over ons aanbod!

  De openslaande garagedeuren van Hörmann

  De deuren die momenteel in ons assortiment te vinden zijn, behoren tot de NT-serie openslaande garagedeuren. Deze stalen/aluminium deuren kunnen op de millimeter nauwkeurig op maat worden besteld. De garagedeuren zijn voorzien van een loopdeur en kunnen optioneel worden uitgerust met een slot. Daarnaast heb je de keuze uit verschillende oppervlaktestructuren, kleuren en profileringen voor de openslaande garagedeuren. Voor specifieke eigenschappen, zoals de warmte-isolatie U-waarde van een model, kun je in het product naar het kopje 'specificaties' gaan, waar je alle eigenschappen van een model kunt vinden. De NT-serie deuren hebben een moderne uitstraling en worden kant-en-klaar geleverd, zodat de montage eenvoudig kan worden uitgevoerd. Niet onbelangrijk: je krijgt 10 jaar garantie rechtstreeks van Hörmann.

  Er komt nog veel meer van Hörmann!

  Naast de openslaande garagedeuren zullen we binnenkort nog veel meer Hörmann deuren en poorten aanbieden in onze webwinkel. We zijn druk bezig om onze collectie uit te breiden. Ben je geïnteresseerd in een Hörmann deur die je niet kunt vinden in onze webwinkel? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We kunnen namelijk een groot deel van de Hörmann producten aanbieden die (nog) niet online staan. Onze klantenservice is alleen op zondag niet bereikbaar; de overige zes dagen van de week kun je ons gewoon contacteren! Als je liever langskomt in de showroom, is dat uiteraard ook mogelijk. Bekijk de openingstijden en meer informatie over de showroom onder het kopje klantenservice.

  Recente artikelen

  Manage cookies