Sluiten

Categorieën

Filters
  Zaterdag 29 April 2023

  Top 5 binnendeuren van Deuren33.nl

  De binnendeuren spelen een belangrijke rol in het interieur. De tijd dat je kiest voor een onopvallende deur is echt voorbij. Je ziet ze steeds vaker, industriële deuren, barndeuren, glazen deuren en nog veel meer andere unieke deuren. Wanneer de binnendeuren goed aansluiten op het interieur, is het een ongekend eindresultaat. Nu hoor ik je denken: Wat zijn de trends tegenwoordig, welke deuren worden het meest gekozen? In deze blog zetten we onze top vijf favorieten binnendeuren van dit moment voor je op een rijtje!

  1. De Nero Legno serie

  Op nummer één van onze top vijf binnendeuren staat de Nero Legno serie. Dit zijn houten zwarte binnendeuren die leverbaar zijn in verschillende stijlen en glasverdelingen. Zwarte binnendeuren zijn momenteel de meest populaire binnendeuren op de markt. Vooral de zwarte binnendeuren met glas zijn enorm populair. Door de grote glazen vlakken heb je meer lichtinval in een ruimte. Hierdoor lijkt de ruimte gelijk een stuk groter. Onze populairste zwarte binnendeur met glas is de Nero Legno Chiari (stomp). Echter zijn er enorm veel verschillende modellen leverbaar.

  Bekijk ons compleet aanbod van de Nero Legno deuren

  2. Kamerhoge deuren

  Op nummer twee van onze top vijf binnendeuren staan de kamerhoge deuren. Deze deuren zijn de Porta Alta deuren in ons assortiment. Kamerhoge deuren zijn momenteel dé trend van het moment. Kamerhoge binnendeuren, ook wel eens plafondhoge binnendeuren genoemd, zijn prachtige deuren die - de naam zegt het al - tot het plafond reiken! Met een kamerhoge deur heb je dus geen bovenlicht nodig (dat stuk tussen je deur en het plafond). Alle kamerhoge binnendeuren zijn stompe binnendeuren, zodat de deur echt helemaal naadloos in het kozijn en de muur valt en je een zeer strak eindresultaat krijgt.

  Bekijk ons compleet aanbod van de kamerhoge deuren

  3. Eiken look deuren

  Op nummer drie van onze top vijf binnendeuren staan de eiken look deuren. Deze deuren zijn in combinatie met zwart deurbeslag erg moderne deuren. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen, zoals een moderne variant met strakke lijnen of een klassiekere uitvoering met meer profilering. De eiken look deuren zijn perfect te combineren met een industriële of modern landelijke stijl. Ook kun je een barndeur creëren door te kiezen voor een eiken look deur met schuifsysteem.

  Bekijk ons compleet aanbod van de eiken look deuren

  4. De Nero Legno Tinto serie

  Op nummer vier van onze top vijf binnendeuren staat de Nero Legno tinto serie. Deze binnendeuren zijn dezelfde deuren als de Nero Legno deuren, alleen zijn deze deuren voorzien van getint glas in plaats van helder glas. Het getint glas is ideaal voor privacy maar ook heeft het een stoere en moderne afwerking.

  Bekijk ons compleet aanbod van de Nero Legno Tinto deuren

  5. De Nero Industriale serie

  Op nummer vijf van onze top vijf binnendeuren staan de Nero Industriale deuren. Deze deuren zijn gemaakt van aluminium en zijn de enige aluminium deuren in ons assortiment. Het aluminium frame zorgt voor een strakke en moderne uitstraling, mede dankzij de smalle stijlen. Deze deuren zijn perfect voor mensen die op zoek zijn naar een eigentijds en minimalistisch interieur. In vergelijking met de houten staal look deuren, zijn deze deuren wel een stuk duurder.

  Bekijk ons compleet aanbod van de Nero Industriale deuren

  Dat was onze top vijf binnendeuren van dit moment! Wat zijn jouw favoriete binnendeuren? Elke deur heeft zijn eigen stijl, de opdracht is om de stijl van een binnendeur te matchen met jouw interieur. Wanneer je hier moeite mee hebt, kun je het best contact opnemen met onze klantenservice. Wij adviseren je meer dan graag met het kiezen van de juiste binnendeuren!

  Recente artikelen