Sluiten

Categorieën

Filters
  Donderdag 9 Februari 2023

  Waarom Deuren33 de beste keuze is!

  Op zoek naar de perfecte deur? Zoek niet verder dan Deuren33! Als onderdeel van Store33 B.V., zijn we al sinds 2013 bezig met het aanbieden van de beste deuren tegen de scherpste prijzen. Of je nu op zoek bent naar een moderne of klassieke uitstraling, wij hebben voor iedereen een geschikte deur.

  Kwaliteit en scherpe prijzen

  Deuren33 is al meer dan 10 jaar dé aanbieder voor jouw gewenste deur(en) tegen de scherpste prijzen. Zij bieden niet alleen een kwalitatief aanbod, maar ook een scherpe prijs. Dit betekent dat je bij Deuren33 altijd de beste prijs/kwaliteit verhouding kunt verwachten. Deuren33 houdt constant de nieuwste trends en ontwikkelingen in de gaten, zodat zij altijd het beste product kunnen aanbieden.

  Uitgebreid assortiment

  Bij Deuren33 vind je een uitgebreid assortiment aan deuren, van dichte deuren tot deuren met glas in diverse varianten. Zo is er voor iedereen een geschikte deur te vinden. Wil jij bijvoorbeeld een klassieke sfeer in huis? Dan zijn er binnendeuren met facetglas of glas in lood ramen beschikbaar. Wil je juist een modernere uitstraling? Dan zijn er deuren met strakke lijnen en blank of mat glas beschikbaar.

  Showroom in Venlo

  Deuren33 heeft een showroom in Venlo waar je de deuren kunt bezichtigen en advies kunt krijgen van deskundige personeel. In de showroom staan diverse deuren tentoongesteld, zodat je een goed beeld krijgt van de verschillende mogelijkheden. Je kunt 6 dagen per week langskomen om de showroom te bezoeken. Maandag tot en met woensdag op afspraak en donderdag tot en met zaterdag kun je zonder afspraak naar binnen lopen.

  Klantenservice

  De klantenservice van Deuren33 staat klaar voor al jouw vragen. Zij proberen je zo goed mogelijk te adviseren, zodat jij de juiste deur(en) vindt die bij jouw wensen en eisen passen. Dit kan zowel in de showroom als per telefoon of per mail. Deuren33 hecht veel waarde aan klanttevredenheid en zal er alles aan doen om jou zo goed mogelijk te helpen.

  Garantie

  Bij Deuren33 bieden wij standaard 5 jaar fabrieksgarantie. De Nederlandse fabrikant waarmee wij samenwerken is Austria deuren. Dit is een gerenommeerd merk met een lange geschiedenis in het produceren van deuren van hoge kwaliteit.

  Kies jij voor Deuren33?

  Deuren33 is dé ideale aanbieder voor jouw gewenste deur(en). Met een uitgebreid assortiment, scherpe prijzen, een showroom in Venlo en een deskundige klantenservice, biedt Deuren33 alles wat je nodig hebt voor de perfecte deur(en) in jouw huis. Met standaard 5 jaar fabrieksgarantie hoef je je geen zorgen te maken over de kwaliteit van jouw deuren. Kortom, Deuren33 is jouw partner voor de perfecte deur(en) in jouw huis!

  Recente artikelen

  Manage cookies