Sluiten

Categorieën

Filters

  Deuren op maat

  Wanneer je zoekt naar deuren op maat, ben je bij ons aan het juiste adres. Wij hebben een enorme collectie van deuren op maat waar je uit kunt kiezen. Online zie je alle deuren van het merk Austria deuren met standaard maten, die ook op maat leverbaar. Voor de deuren op maat, stellen we wel een offerte voor je op. Je kunt er niet voor kiezen om de deuren op maat online te bestellen. Je kunt direct online een offerte aanvraag formulier invullen en voordat jij het weet heb je een deuren op maat offerte binnen. Wacht niet langer, klik hieronder op de banner en vraag meteen jouw offerte aan.

  Zwarte binnendeuren banner

  Deuren op maat compleet naar wens

  Deuren op maat, is bij ons ook echt deuren op maat. Je kunt naast de gewenste breedte en hoogtemaat (op de millimeter nauwkeurig), ook kiezen voor de gewenste deurbeslag, een kozijn en nog veel meer. Wanneer je het complete offerte formulier hebt ingevuld, kun je ervan uitgaan dat wij jouw offerte aanvraag binnen één werkdag verwerken. Wanneer je vervolgens nog vragen hebt over de offerte op maat, kun je ons altijd contacteren. Op de offerte (die in PDF formaat aankomt per e-mail als een bijlage), staan onze adresgegevens en telefoonnummer. Uiteraard kun je ook ons mailen voor verdere vragen. Wij bieden alleen de binnendeuren op maat aan, de voordeuren en buitendeuren zijn helaas niet op maat leverbaar.

  Deur op maat bestellen

  Wanneer je een deur op maat wilt gaan bestellen, moet je als eerst akkoord gaan met de offerte. Wanneer je akkoord gaat met de offerte, gaan we de factuur voor je opstellen en krijg je deze van ons toegestuurd. Wanneer deze factuur succesvol is verwerkt, gaan wij over naar de productie proces. De =deuren op maat en schuifdeuren op maat wordt compleet naar wens voor je samengesteld en binnen de afgesproken periode (ca. 4-5 weken) komt deze uit het productieproces. Vervolgens wanneer jouw bestelling van één deur of meerdere deuren op maat klaar is voor levering, nemen wij contact met je op om een leverdatum af te spreken. De deuren op maat worden vervolgens op de afgesproken datum afgeleverd! Tip: Bekijk ook eens onze standaard deuren. Deze deuren met standaard maten zijn in verschillende stijlen en types verkrijgbaar. Je kunt o.a. kiezen voor openslaande deuren, alternatief stalen deuren, eiken binnendeuren, aluminium binnendeurenafgelakte binnendeuren, binnendeuren opdek en nog veel meer.

  Manage cookies